HTML

battagergo

Mindenről. Mindennapokról, utazásokról, belföldi- , külföldi események kommentálásáról.

Friss topikok

Linkblog

2010.05.12. 13:54 battagergo

mtk-Újpest

Na srácok. Én ezt a blogot nem kifejezetten az Újpest meccsek miatt indítottam, csak úgy a nagy élményeimet akarom leírni, megosztani veletek, ami velem történt. hogy az kit mozgat, annyira nem érdekel :-)

Na de hát. Múlt vasárnap (május 9., a névnapom), volt egy héten belül egy másik ősrangadó. A 201. Vörös Meteor - Újpest meccs volt tehát. Szép, kerek szám.


Kicsit késve indultunk, de így is benn voltunk 20 perccel a meccs előtt. Magamban gondoltam, sosem érünk be, ezek úgyis két pénztárat nyitnak meg, senki nem vett tuti elővételben jegyet. Sajnos ebben a teóriámban csalódnom kellett, 2 perc alatt megvolt mind a három tikett.
Benn a stadionban először megint a hazai oldalt néztem meg, ugyanaz a siralmas kép tárulkozott elém. 400-500 hazai néző. Mondjuk a két utolsó haza meccs miatt sokalltam ezt a nézőszámot, de igaz ami igaz, a "nagy" setétvárat legyűrték idegenben és megint jönnek a lilák, szopassuk meg őket címszóval csak kijöttek.
Mi 3/4-ig töltöttük a B oldal 3/4-ét :). 1500-an voltunk véleményem szerint, nem volt egy rossz létszám, hangulat.

Mármint a 25. percig. A meccs egyik legjobbja, Pál Andris (aki újpesti nevelés) lefejelte az 190-es védőinket a maga 175 centijével. 1-0. Rá 5 percre lecsorgó, megint Pál 2-0. Mindenki érzi, megint minket akarnak megfricskázni.

Második félidő, jól kezdünk, kapunk egy tizit, Dusan bevarrja, plusz a 23-ast kiállítják az ellenfélben. Mindenki őrjöng. Kb. 2 perc, Vermes forgolódik, senki nem tudja mit akar, visszafordul, leszerelik, Pál megszerzi a 3. gólját. Mondja mindenki, még 4-3ra simán nyerünk. Rá 3 percre, ahelyett, hogy kapunk egy tizit, jön a kontra és majd kitalálhatja mindenki ki lőtt megint egyet nekünk. 4-1. Van aki elindul, pedig csak a 65. percben járunk. Utána jön Korcsmár Zsolti, valahogy betuszkol egyet, 4-2. Jönnek a fogadkozások, "Meztelenül berohanok, ha nyerünk...". Utána egy szöglet, Dusan második gólja, remek fejes. 4-3. Korcsmár bejut a 16-oson belülre, felúgják még egy 11-es!!! Dusan ismét odaáll, TRIPLA, BRAVO srác! És már 4-4. Megőrül az egész szektor. 10 perces gólcsendet követően pedig Vaskó érkezik egy szögletnél és igen, benn van! 5-4-re megfordítottuk.

Remek második félideji játékkal sikerült győzni. Bár jegyezném meg itt, ha ez velünk történik, hogy 4-1-ről kikapunk, fejek hullottak volna. De nem így történt, így nem kell semmi. Mészöly Gézával még veretlenek vagyunk, ünnepeltünk egy 10-15 percet és mindenki boldogan ment haza, de igazán senki nem hitte ezt el, hogy tényleg megtörtént.


ÚJPESTI CSODA.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://henrikgergely.blog.hu/api/trackback/id/tr271997112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása